Up-2-date webinar: Btw, binnenlandse verlegging en UBD

Door de recente ontwikkelingen rondom de opgave UBD bij btw-verlegd situaties, is het verstandig de btw-verleggingsregeling nog eens goed onder de loep te nemen in dit up-2-date webinar!

In twee uur scherpt docent Carola van Vilsteren je kennis aan. Tijdens dit webinar wordt er dieper ingegaan op wat het inhoudt, wat het doel is en vooral hoe ze in de praktijk worden toegepast. Ook zal besproken worden in welke branches de verleggingsregeling van toepassing is en hoe deze regeling correct verwerkt moet worden in zowel de btw-aangifte als op de factuur. En vooral: wanneer moet de verleggingsregeling wel of niet moet worden toegepast.

Vanwege de vele aanmeldingen voor 28 maart hebben we een extra datum toegevoegd, maandag 25 maart a.s. Schrijf je hier in voordat het vol is!
*𝘎𝘦𝘦𝘯 𝘕𝘖𝘈𝘉-𝘭𝘪𝘥? 𝘖𝘰𝘬 𝘫𝘪𝘫 𝘣𝘦𝘯𝘵 𝘸𝘦𝘭𝘬𝘰𝘮!

Het bericht Up-2-date webinar: Btw, binnenlandse verlegging en UBD verscheen eerst op NOAB.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.