Juridische diensten

Triatmin is jouw gids in juridische kwesties.

Juridisch

Versterk je positie in juridische kwesties met de ondersteuning van Triatmin. Of je nu particulier bent of ondernemer, het is mogelijk dat je in juridische conflicten terechtkomt en behoefte hebt aan eerlijk en betrouwbaar juridisch advies. Bij Triatmin begrijpen we deze uitdagingen en staan we klaar om je te begeleiden.

Triatmin is toegankelijk en laagdrempelig waardoor jouw rechtspositie sneller en beter in kaart gebracht kan worden. Wij gaan verder dan alleen advies; we bieden de zekerheid en het vertrouwen om jouw zaken doeltreffend te regelen. Met praktische informatie en op maat gemaakte juridische ondersteuning zorgen we ervoor dat je goed geïnformeerd en gesteund wordt gedurende elke fase van het proces.

Wij kunnen je ondersteunen in onder andere de volgende aangelegenheden:

  • Overeenkomsten: opstellen en beoordelen van overeenkomsten en algemene voorwaarden.
  • Arbeidsrecht: advies over arbeidsovereenkomsten, ontslag en arbeidsgeschillen.
  • Ondernemingsrecht: ondersteuning bij de oprichting van bedrijven, fusies en overnames. Opstellen van contracten voor zakelijke transacties en samenwerkingen, evenals advies bij geschillen.
  • Vastgoedrecht: juridisch advies bij de aan- en verkoop en huur van vastgoed.
  • Bestuursrecht: advies en bijstand bij procedures tegen overheidsbeslissingen, alsook advies over regelgeving en compliance.
  • Aansprakelijkheid: bijstand bij het verhalen van schade en letselschade.
  • Incasso: advies en begeleiding bij het innen van openstaande vorderingen.

Kies Triatmin als jouw partner in juridische aangelegenheden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek op welke manier wij je kunnen ondersteunen met doelgericht juridisch advies!